Lekker genieten met een opblaasbare spa

Een jacuzzi kopen is voor veel mensen vanwege de prijs helaas niet weggelegd. Maar niet getreurd, want tegenwoordig is er een goedkope oplossing: een opblaasbare spa. Een opblaasbare jacuzzi kun je al voor 300 euro aanschaffen. Zo heb je toch je eigen jacuzzi in huis zonder dat je veel geld hoeft neer te leggen. 

De voordelen van een opblaasbare spa 

Een opblaasbare spa heeft veel voordelen. Ten eerste is het goed voor je fysieke en mentale gezondheid. In een jacuzzi komt je geest helemaal tot rust. Niks is fijner dan om na en lange werkdag lekker je hoeft leeg te maken in een hottub. Ook voor je lichaam is het heel goed. Door de warme bubbels voorden je spieren lekker los gemasseerd. 

Wat ook handig is aan een opblaasbare spa is dat je hem makkelijk kunt opruimen of kunt verplaatsen. Zo kun je hem in de winter lekker binnen zetten en in de zomer buiten. Ook neemt hij niet standaard veel ruimte in. Daarnaast is hij makkelijker in het onderhoud dan een vaste jacuzzi. Schoonmaken is zo gedaan. Tot slot verbruikt hij een stuk minder energie. 

Waar moet je op letten als je een opblaasbare jacuzzi koopt? 

Als je een opblaasbare hottub koopt zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. 

Functionaliteiten 

Allereerst moet je kijken naar de mogelijkheden en functionaliteiten van de jacuzzi. Sommige hot tubs hebben allen bubblejets voor bubbelend water en andere hebben zowel bubblejets als massagejets, voor hard stromend water. Je kan er bovendien ook voor kiezen om een automatische desinfectie te nemen met zoutwatersysteem. 

Sterkte en kwaliteit 

Daarnaast moet je kijken naar de kwaliteit en sterkte van de hot tub. Is het materiaal stevig en scheurt het niet snel? Is hij makkelijk te repareren? Kun je op de rand zitten zonder dat deze in deukt? Dit zijn dingen waar je rekening mee moet houden.