Deze designer stoelen mogen niet ontbreken in jouw huis

Je kent misschien alleen banken, fauteuils, bureaustoelen en krukken. Als je echter een comfortabele stoel wilt hebben, moet je een relaxzetel aanschaffen. Deze stoel wordt ook wel relaxfauteuil genoemd. Er zijn verschillende soorten fauteuils waaruit je kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld push-back-fauteuils, elektrische fauteuils, massagefauteuils en handmatige fauteuils kiezen. Je moet investeren in relaxfauteuils als je lekker wilt zitten terwijl je tv kijkt, boeken leest of borstvoeding geeft. Deze stoel is niet alleen comfortabel, maar helpt je ook om stress te verminderen. Je kunt de positie van de stoel aanpassen om je lichaam te ontspannen. Sommige fauteuils zijn uitgerust met een verwarmingskussen en een massagefunctie. Je zult in staat zijn om heerlijk te relaxen. Afgezien van relaxstoelen zijn er enkele designstoelen die je moet hebben.

Staande stoelen

Een sta op stoel is een handige stoel, vooral voor senioren en andere mensen met beperkte bewegingsvrijheid. Deze stoel is verstelbaar in verschillende hoeken en standen. Het kan je dus helpen om gemakkelijk te zitten en op te staan. Deze stoel is voorzien van een elektrisch hefsysteem dat je bedient via het paneel op je armleuning. Sta op stoelen bieden ergonomische ondersteuning voor de gebruikers. De senioren kunnen wat moeilijkheden ondervinden bij het opstaan ​​uit de stoel. Met behulp van deze zit- en stastoel kunnen de mensen echter de hoogte en hoek van de stoelen aanpassen. Ze zullen dus gemakkelijk kunnen opstaan ​​zonder druk uit te oefenen op de voet en andere delen van hun lichaam. Deze stoel is ook geschikt voor mensen met een beperking.

Ligstoelen

Een ligstoel is een soort bank die achterover kan worden geschoven door het voorste deel van de stoel omhoog te brengen en de rugleuning te verlagen. De rugleuning kan naar achteren kantelen. Deze stoel is ontworpen om ontspanning en comfort te bieden. De fauteuil maakt gebruik van een elektromotor om de positie van de stoel aan te passen. Je hoeft alleen maar op de knop te drukken om de fauteuil te verstellen. Er zijn verschillende modellen relaxfauteuils. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rocker fauteuil die heen en weer kan schommelen. Bovendien kun je een draaibare fauteuil kiezen die in een cirkelvormig bereik kan bewegen. Als je moeite hebt om in en uit een ligstoel te stappen, moet je een ligstoel met lift kiezen. Deze stoel kan opstaan ​​en kantelen om je te helpen zitten en opstaan. Deze fauteuil is vergelijkbaar met de standaard op stoel.

Zero Gravity-stoelen

De zero gravity stoel is een unieke stoel. Je kunt de stoel aanpassen aan het lichaam en je gewichtloos voelen. De stoel kan je voeten op hetzelfde niveau als het hart verheffen. Je kunt je dus positioneren alsof je slaapt. Deze stoel biedt veel gezondheidsvoordelen. Het kan bijvoorbeeld je stress verminderen, de bloedcirculatie verbeteren, rugpijn verlichten en spierpijn verminderen. Omdat hij ontspanning biedt, staat deze stoel ook algemeen bekend als een stoel voor stressverlichting. Zwaartekracht kan je lichaam onder druk zetten. Dan kan een stoel zonder zwaartekracht je helpen het effect van de zwaartekracht op je lichaam aan te pakken.