De beste video deurbellen van 2022

Er zijn veel modellen video-intercom of video deurbel. Een daarvan is de Bticino videofoon. Dit intercomsysteem wordt gebruikt om te communiceren met de mensen bij de ingang van woon- of bedrijfsgebouwen. Het biedt audiovisuele communicatie tussen de mensen binnen en buiten het gebouw. Via dit video-intercom systeem kun je elke persoon identificeren die je huis bezoekt. Het maakt ook het gesprek tussen de huiseigenaar en de bezoekers mogelijk. Deze apparatuur bestaat uit een buitenpaneel en een binnen monitor. Het heeft een microcamera om het beeld van de bezoeker vast te leggen. Daarnaast is hij ook uitgerust met een microfoon en luidspreker. Met de video deurbellen kun je zien wie er komt en met de bezoekers praten. Verfolgens kun je de deur openen en ze binnenlaten. Als het daarentegen vreemden zijn, kun je ervoor kiezen om de deur niet te openen.

Gezien uw behoefte

Voordat je videofonie aanschaft, moet je bepalen wat je nodig hebt. Je dient de eigenschappen op te schrijven die je van het video-intercomsysteem verwacht. Je kunt het systeem bijvoorbeeld gebruiken om de bezoekers te valideren en het bezoekers logboek bij te houden. Daarnaast kun je het ook gebruiken voor toegangscontrole en het aanbieden van toegang op afstand. Kortom, een video-intercom kan dienen als een beveiligingssysteem als aanvulling op een camera. Ongetwijfeld is het video-intercomsysteem essentiële beveiligingsapparatuur voor huis- en bedrijfsruimten. Nadat je je behoefte hebt bepaald, moet je de functies van het systeem overwegen. Een video-intercom van hoge kwaliteit wordt aangevuld met de PTZ-functie. PTZ staat voor pan, tilt en zoom. Je kunt de camera dus bedienen om rond te kijken om specifieke dingen te weten te komen. Als de video niet duidelijk is, kun je inzoomen om de afbeelding in detail te zien. Als je geen camera hebt, is de PTZ-functie erg handig.

Gezien de opslagcapaciteit

Afgezien van de eigenschap van het video-intercom systeem, moet je ook letten op de opslagcapaciteit. Wanneer je een audio-intercom gebruikt, hoef je je geen zorgen te maken over de opslag. Het systeem slaat namelijk geen gegevens op. Bovendien moet je bij de aanschaf van een video-intercomsysteem rekening houden met de hoeveelheid opslagruimte. Dit systeem moet namelijk de video opslaan. De opslagruimte is afhankelijk van de hoeveelheid beeldmateriaal die je wilt opslaan en je systeemconfiguratie. Als je een video-intercom installeert voor een bedrijfsgebouw, moet je een systeem met grotere opslagcapaciteit selecteren. Dit komt doordat je intercomsysteem continu opneemt als een camera systeem.

Bekabeld of draadloos intercom systeem kiezen

Een andere overweging bij het kopen van een video-intercom is de keuze voor een bekabeld of draadloos systeem. Wanneer je kiest voor het gebruik van draadloze video-intercom, moet je letten op het bereik. Dit komt omdat hoe verder het bereik is, hoe zwakker het intercom signaal zal zijn. Als je een groot gebouw hebt, moet je weten hoe ver het systeem kan reiken. Dus als je het intercomsysteem in een groot pand installeert, is het beter om een ​​bekabeld systeem te gebruiken. Het bekabelde systeem wordt niet beïnvloed door het signaal. Zo heb je duidelijke video en audio, zelfs als de afstand ver is. Als je niet zeker bent welk video-intercom systeem je moet kiezen, kun je een expert raadplegen.