Alles over design tegels om een modern huis te creëren

Design tegels zijn een belangrijk aspect van een moderne inrichting in je woning. Ze kunnen worden gebruikt voor vloeren en voor wanddecoratie. Design tegels zijn er in verschillende soorten en maten. Ze kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld een patroon te creëren of als accent stuk. Deze soort tegels voegen in ieder geval iets unieks en bijzonders toe aan je interieur. Design tegels zijn een perfecte manier om een een modern interieur in je woning te creëren en een unieke sfeer toe te voegen. Hier lees je alles wat je moet weten over design tegels en hoe je een unieke sfeer creëert in je interieur met deze speciale tegels.

Wat is een design tegel en hoe gebruik je deze om een huis te ontwerpen?

Een design tegel is een tegel die een bijzondere en unieke uitstraling heeft. Met zo’n soort tegel kun je een chique en unieke look creëren. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken in de badkamer, of op de achterwand van de keuken. Design tegels kunnen een echte eye catcher zijn en de hele look en feel van de ruimte bepalen. Het bijzondere aan een design tegel is niet alleen de uitstraling, ook de vorm is vaak speciaal. Niet simpel rechthoekig of vierkant, maar het kan ook een andere vorm hebben. De structuur kan ook speciaal zijn. Niet glad, maar ruw, of met reliëf of golvend. Ook met design tegels kun je patronen creëren. Zo maak je de ruimte nog unieker. Een design tegel is dus een speciale tegel, een tegel die iets bijzonders heeft, zoals de vorm, kleur of structuur. Met zo’n tegel kun je een echte unieke sfeer creëren in je badkamer of keuken. Iets dat niemand anders heeft. Best bijzondere tegels dus. 

De nieuwe trend in interieurdesign die je moet kennen: Design tegels

Een trend die je moet kennen in interieurdesign. Design tegels zijn een trend die al een tijdje bestaat, maar nog steeds sterk in opkomst is. Een van de leukste trends op het gebied van woondecoratie. Design tegels, deze soort tegels zijn een makkelijke manier om persoonlijkheid en flair toe te voegen aan elke kamer. Ze kunnen worden gebruikt om een specifiek thema te creëren in de hele ruimte. Designtegels kunnen worden gebruikt om unieke patronen, texturen en ontwerpen te creëren die niet kunnen worden bereikt met de ‘gewone’ tegels zoals je ze kent. Een unieke look in je badkamer of keuken met design tegels. Deze nieuwe trend is voor iedereen een echte tip. 

Hoe je de ultieme tegel look voor in huis creëert met deze tips

Tegels zijn een van de meest over het hoofd geziene details voor interieur inrichting. Tegels worden vaak snel gekozen of links laten liggen, maar met tegels kun je een heleboel doen in je interieur. Ze kunnen worden gebruikt om sfeer in uw ruimte te creëren. Ook zit er een praktische kant aan, tegels zijn gewoon makkelijker schoon te maken. Hoe creëer je de ultieme tegel look in je woning? Een aantal tips voor het creëren van een unieke look met tegels:

  • Kies het juiste tegel type dat bij je woning past
  • De meest geschikte tegel voor het gebruik in je woning
  • Een unieke tegel kiezen die de sfeer in de ruimte bepaalt
  • Een patroon creëren met design tegels
  • Kies een gewaagde kleur

Tegelpatronen in je interieur

Met tegels kun je ook iets heel leuks doen, namelijk patronen creëren op je vloer of muur. Zo kun je bijvoorbeeld een mozaïek creëren of een ander patroon. Patronen kunnen bestaan uit verschillende vormen, kleuren of maten. Ze kunnen ook bestaan uit een combinatie van deze elementen. Je kunt er een gevoel van eenheid en consistentie mee creëren. Het patroon op de vloer of muur kan een belangrijk onderdeel zijn van het ontwerp in je huis. Het kan de echte eye catcher zijn in je woning. Een uniek element dat niemand heeft. Tegelpatronen zijn gewoon enorm leuk. Haal inspiratie uit voorbeelden en bedenk zo je eigen unieke patroon. 

Waarom design tegels je huis kunnen veranderen 

Design tegels zijn een geweldige manier om het uiterlijk van je huis te veranderen en het een nieuw en fris gevoel te geven. Design tegels zijn een populaire keuze geworden voor tegels in je interieurontwerp. Design tegels zijn er in een grote verscheidenheid aan vormen, maten en kleuren. Hierdoor creëer je een unieke look voor je huis die niet mogelijk is met ‘gewone’ tegels. Design tegels zijn een innovatieve manier om je huis als nieuw te laten aanvoelen en het tegelijkertijd een uniek en mooi design te geven. Ze kunnen zowel in de keuken als in de badkamer. Waarom design tegels je huis kunnen veranderen? Omdat ze een unieke uitstraling creëren die niemand anders heeft. Iets speciaals toevoegen aan je interieur. 

Design tegels kopen, de juiste keuze maken

Je hebt dus kunnen lezen dat design tegels een geweldige manier zijn om je interieur een boost te geven, om een unieke sfeer te creëren en iets bijzonders toe te voegen aan je woning. Design tegels zijn een geweldige manier om je huis als een nieuwe plek te laten voelen. Ze kunnen bijvoorbeeld in de badkamer of keuken worden gelegd. Als je overtuigd bent dat dit de perfecte tegels zijn voor bij jou in huis, dan kun je tegels gaan bestellen. Tegels kopen is niet erg lastig. Het enige waar je zeker van moet zijn is je keuze wat betreft tegels. Hoe maak je de juiste keuze? Het beste wat je kunt doen is in een showroom kijken en inspiratie op zoeken in woonbladen. Zo krijg je een goed idee van wat je mooi vindt en kun je het van dichtbij bekijken en voelen. Op basis hiervan kun je zeker de goede keuze maken. Als je er eenmaal over uit bent welke tegels je wilt gaan kopen, dan kun je ze aanschaffen. Hoe?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen wand

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies, zo’n 10%

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt inclusief snij-verlies

Stap 4: Bestel jouw gewenste design tegels eenvoudig online