Veiligheid van je huis verbeteren

Veiligheid van je huis verbeteren

Denk je eraan om de veiligheid van je huis te verbeteren met een veiligheidsdeur, of heb je behoefte aan een betere huisbeveiliging in Vlaanderen? Dan is het ons een genoegen om de huisbeveiliging te verbeteren. De professionele slotenmaker in Lier installeert ook mooie, op maat gemaakte veiligheidsdeuren.

Veiligheid op nummer 1

Uiteraard draait het bij elk slot in de eerste plaats rond veiligheid. Wij doen er bij Slotenmaker 123 dan ook alles aan om deze veiligheid te garanderen bij al onze installaties. Wij bieden een groot aanbod aan verschillende opties voor extra veiligheid. Zo installeren wij bijvoorbeeld een magneetslot op je deur, dat moeilijker te forceren is en daardoor over het algemeen als veiliger wordt beschouwd. Een magneetslot wordt vaak gecombineerd met andere veiligheidsoverwegingen die wij aanbieden, zoals een toegangsbadge of -kaart. Ook bieden wij oplossingen voor magneetsloten met een pincode systeem. Door gebruik te maken van persoonlijke pincodes en/of pincodes systematisch te vernieuwen, kan je er zeker van zijn dat jij beslist wie er wel of geen toegang heeft. Behalve magneetsloten bieden wij bij Slotenmaker 123 ook gepantserde deuren, sloten met grote beveiliging en veiligheidscilinders.

Oplossingen voor je bedrijf

Een gevoelige archiefruimte afsluiten? Bezoekers toegang geven tot bepaalde zones of ruimtes? Geen probleem! Bij Slotenmaker 123 doen wij er alles aan om met een oplossing op maat te komen die volledig is afgestemd op jouw vraag. Wij bieden verschillende manieren om toegangscontrole te verzekeren, maar binnen bedrijven op schaal zien wij dat er vooral gebruik wordt gemaakt van badges of magneetkaarten. Je bent ze zeker al eens tegengekomen in hotels, ziekenhuizen of scholen. Ook kunnen wij, indien je dit wenst, een parlofoon of video-deurbel installeren, waardoor je bijvoorbeeld de (inkom)deur van een receptie kan openen. Indien je ook interesse hebt in andere beveiligingsoplossingen raden wij je aan om een kijkje te nemen op onze beveiligingspagina.

 

Oplossingen voor je (huur)woning

Je pakketjesbezorger binnen laten op afstand? Je babysit toegang geven tot je woning?

Om de toegangscontrole tot je woning of een woning die je beheert volledig te verzekeren kunnen wij je verschillende oplossingen bieden, zoals toegangsbadges, (magnetische) kaarten of pincode systemen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jij zelf na onze installatie de controle overneemt en volledig zelf de toegangscontrole kan beheren, door bijvoorbeeld het veranderen van pincode(s) of het deactiveren van persoonlijke toegangskaarten. Zo geef je iemand op een eenvoudige manier toegang, maar kan je even makkelijk iemand de toegang ontzeggen, om volledige controle te garanderen.