Denk je aan een goede dakbedekking?

Bent u bezig met de verbouwing van uw huis of wilt u uw bedrijfspand graag van een nieuw dak laten voorzien, maar hebt u nog steeds geen juiste leverancier of dakdekker kunnen vinden? Dan kunnen wij u misschien een handje op weg helpen. Als producent van hoogwaardige gevel,- en dakbeplatings materialen en hiernaast het zijn van de nummer 1 in het plaatsen van stalen,- dak,- en wandplaten, is Finish Profiles, gevestigd in Purmerend, de perfecte aannemer voor jouw klus. Snelheid, flexibiliteit en een persoonlijke service staan voor ons bovenaan de lijst. Onze missie is de innovatie in staalbouw toegankelijk te maken voor mens en bedrijf. Zo leveren wij alleen de meest efficiënte en duurzaam service. Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van staal basissen, kunnen wij u perfect adviseren en begeleiden bij het kiezen van de juiste benodigdheden voor uw pand. 

 

Door onze samenwerking van meer dan 30 jaar met Tata Steel in IJmuiden, maken wij alleen gebruik van de beste staalsoorten en coatings voor het bekleden van uw dak. Onze producten worden altijd uit dezelfde staalsoort gehaald, wat eventuele kleurverschillen met alle zekerheid voorkomt.Wij leveren alleen de beste kwaliteit en deze zekerheid kunnen wij u geven door het extra aanbieden van onze garantievoorwaarden. Niet tevreden? Dan zorgen we ervoor dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. 

 

Ons assortiment bestaat uit het gehele totaalpakket. Zo leveren wij voor u dakpanplaten, wand,- en dakplaten, sandwichpanelen, damwand en frames, welke wij met dank van onze moderne machines in hoge snelheid voor u op de exacte maat kunnen knippen. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor verschillende handige accessoires en natuurlijk het bedekken van het dak zelf.

 

Voor meer informatie over Finish Profiles of ons assortiment, bekijk dan onze website of kom eens langs op onze werkplaats.